ConnectLine

Öğeyi Oyla
(0 oy)

İşitme kaybının yarattığı sınırları kaldırıyoruz

Televizyon izlemek ve telefon ile konuşabilmek, Oticon ConnectLine'ın sizin için kolaylaştırdığı sadece iki durum.

İşitme cihazı kullanan kişiler için televizyon izlemek, telefonda konuşmak, müzik dinlemek gibi olağan ve sıradan ortamlar zorlu ve anlaşılmaz olabilir. Oticon ConnectLine bu güç durumun üstesinden gelmenizi sağlayacak anahtarı elinizde tutmanızı sağlıyor.

ConnectLine çözümleri ile siz de tıpkı herkes gibi telefonda konuşabilecek, televizyon izleyebilecek ve müzik dinleyebileceksiniz.

Kapsamlı bir sistem

ConnectLine komple bir sistem olarak çalışması için tasarlandı. Bunun anlamı kolay kullanım ve kusursuzca entegre olmak demek. Televizyon ve telefon çözümleri birlikte ya da ayrı ayrı kullanıcının ihtiyaçlarına göre mükemmel performans sergiler.

Kullanıcı bir ya da birden fazla bağlantıya sahip olsa da sonuç hep aynıdır. Ses sinyali doğrudan kullanıcının işitme cihazlarına gönderilerek işitilebilirlik belirgin şekilde iyileştirilir. Kullanım amacı itibarı ile FM ve T-coil (telebobin) kullanımına son derece benzer. Sadece daha esnek, kolay kullanılabilir ve daha ucuzdur.

Kullanıcı için en kolay bağlantı çözümü

ConnectLine televizyona, cep telefonuna, sabit telefona ve diğer birçok ses kaynağına bağlanabilmenin en kolay yoludur. Oticon Streamer, ConnectLine' ın ağ geçididir. kullanıcıya farklı ses kaynakları arasında geçiş yapma özgürlüğü sunduğu gibi, işitme cihazları için uzaktan kumanda görevini de üstlenir.

Okunma 4847 defa
Bu kategoriden diğerleri: « ConnectLine TV Streamer »