• Atölye- 3
  • Kadıköy-7
  • Kadıköy-5
  • Taksim-1
  • Kalıp-1
  • Kalıp-3

OdydeğİC SatışKulak KalıbıTeknik Servis

Super User

Super User

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:19

Gelişmiş RISE 2

RISE 2 platformu performanstan ödün vermeden, daha küçük boyutta ve daha kapsamlı işlemlerle gelişmeye devam etmektedir. Hiç bir Oticon kulak arkası işitme cihazında olmadığı kadar düşük pil tüketimi ile güç verimliliği artırılmıştır. Bu sayede kablosuz bağlantı imkanları, şimdi 10 numara pil kullanan cihazlarda da sunulmaktadır.

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:18

FM Sistem Vericileri

 İşitme cihazı kullanıyor olmanıza rağmen yine de bazı ortamlarda konuşulanları duymakta zorlanıyor musunuz? Gürültülü restoranlarda, telefonda, toplantılarda veya arabada… İşte bu gibi durumlarda, kablosuz FM sistemleri, konuşmayı anlamanızı iyileştirirken, duymak istediğiniz sesleri doğrudan kulağınıza ulaştırır.

FM teknolojisi, bir verici mikrofon aracılığıyla konuşmacıdan sesi alıp, tamamen zararsız radyo dalgaları halinde, FM alıcısı taşıyan dinleyiciye aktarır.

FM sistemleri, objeler arasında kullanılırken iletişim kopukluğuna neden olmaz. Kızılötesi sistemlerin aksine, açık alanlarda da kapalı alanlarda oldukları kadar etkilidirler.

Phonak Dinamik FM kablosuz vericileri yetişkinlere, çocuklara ve öğretmenlere sektör lideri ses kalitesi ve benzersiz özellikler sunuyor.

Tüm dinleme ortamları (ev, sınıf, restoran, dış ortam, araba...) için tasarlanmış Dinamik FM vericileri, en son FM teknolojileri kullanılarak üretilir, kullanımı son derece kolaydır ve eski ürünlerle de uyum içinde çalışırlar.

inspiro

inspiro

Öğretmenlerin tüm ihtiyaçlarına cevap vermesi için tasarlanmış yeni bir Dinamik FM vericisidir.

Ödül kazanmış tasarımı, rahat kullanımı ve kolayca okunabilen renkli ekranı sayesinde inspiro, kullanıcı dostu bir vericidir. Ayrıca programlanabilen düğmeleri, alarmlı saati, farklı yuva seçenekleri ve daha başka bir sürü özelliği sayesinde öğretmenlerin teknik bir bilgiye ihtiyaç duymadan Dinamik FM performansından faydalanabilmesi için tasarlanmıştır.
inspiro, önceki modeller de dahil geleneksel tüm Phonak FM alıcı ve vericileriyle uyumludur.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

SmartLink+

SmartLink+

Şık ve kullanımı kolay olan bu Dinamik FM vericisi eşsiz bir kablosuz mikrofondur. Sadece en iyisini isteyen kullanıcılar için tasarlanmış SmartLink+, cep telefonu ve mp3 çalarlarla uyumlu kullanılabilmesi için Bluetooth özelliği, bir işitme cihazı uzaktan kumandası, üç akıllı mikrofon beam ayarı (SuperZoom, Zoom ve Omni) ve verici sert bir yüzeye bırakıldığında kullanıcının çıkan yüksek sesten rahatsız olmamasını sağlayan SoftLanding teknolojisine sahiptir.  Kullanışlı audio harici girişi sayesinde kullanıcılar TV, PC ve diğer medya cihazlarını kablosuz olarak kullanabilir.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

ZoomLink+

ZoomLink+

Bu kullanışlı Dinamik FM kablosuz mikrofon, aile toplantıları ve partilerinden, restoranlara, alışveriş merkezleri ve sınıflara kadar birçok farklı ortamda daha iyi işitme ve anlama sağlar. Gürültülü ortamlarda dinlemeyi kolaylaştıran Adaptive FM Advantage (AFMA) teknolojisi, üç mikrofon beam ayarı, Phonak’ın ayrıcalıklı SoftLanding teknolojisi, kablosuz medya kullanımı için harici giriş ve çabuk şarj edilen bir pile sahiptir.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

 

 

EasyLink+

EasyLink+

Öğrenimi ve kullanımı aşırı derecede kolay olan EasyLink+, tek düğmeyle kontrol edilen, etkili ve her yaştan kullanıcıya uygun bir Dinamik FM mikrofonudur. Tek dokunuşla açmak/kapamak ve mikrofon beam ayarlarını değiştirmek mümkündür. EasyLink+, Dinamik FM teknolojisinin sağladığı Adaptive FM Advantage (AFMA) teknolojisi, Phonak’ın koruyucu SoftLanding teknolojisi, çoklu medya sistemlerine kablosuz bağlantı özelliği ve çok çabuk şarj olan bir pile sahiptir.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

 

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:17

FM Sistem Alıcıları

Phonak FM alıcıları tüm işitme cihazlarına uyum sağlar

Phonak, hem Phonak marka işitme cihazları, hem de diğer üreticilerin işitme cihazları için yüksek performanslı FM alıcıları üretir.

SmartLink+ veya inspiro gibi bir Dinamik FM vericisiyle beraber kullanıldığında, Phonak Dinamik FM alıcıları eşsiz bir ses kalitesi ve performans özellikleri sunarken, tasarıma entegre alıcılar işitme cihazının görüntüsünün korunmasını sağlar.

Evrensel alıcılar

MLxi

MLxi

Evrensel bir Dinamik FM alıcısıdır. Piyasadaki her marka ve model işitme cihazıyla uyumlu çalışır. Kullanım kolaylığı açısından bir eşi daha yoktur. Tek yapmanız gereken fişini takıp dinlemek. Tümüyle otomatik DPAI yönetimi özelliğine sahip olan alıcı, herhangi bir doğrulama işlemi yapmayı da gerektirmez.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

 

MyLink+

MyLink+

Giriş seviyesindeki kablosuz ürünler arasında en mükemmelidir çünkü iki işitme cihazıyla birlikte kullanılabilir! MyLink+, boyun askısı sayesinde kıyafetlerin dışına ya da görünmez olması için içine sarkıtılarak kullanılabilir. MyLink+, T-coil özelliği bulunan herhangi bir Phonak ürünü ya da başka markalarla birlikte kullanılabilir.

Daha fazla bilgi için tıklayın. 

 

 

Tasarıma entegre alıcılar

ML9i

ML9i

ML9i, çoklu frekans FM alıcısı baz alınarak tasarlanmış şık bir Dinamik FM alıcısıdır. Phonak marka Exélia Art, Exélia, Versáta Art, Versáta, Certéna Art, Certéna, Savia Art, Savia, Eleva, eXtra ve Una BTE işitme cihazlarıyla uyumlu çalışır.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

 

ML10i

ML10i

Naída UltraPower işitme cihazlarıyla kullanılması için tasarlanan minyatür bir Dinamik FM alıcısıdır. Suya dayanıklıdır ve Dinamik FM’in tüm özelliklerini Naída ’yla birleştirerek piyasadaki diğer tüm ürünlerden daha etkili bir iletişim çözümü sunar. Naída UltraPower ve ML10i, ileri seviyede işitme kaybı olan kullanıcılar için tasarlanmıştır.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

ML11i

ML11i

13 boyut pil kullanan Naída SuperPower işitme cihazlarıyla kullanılması için tasarlanan minyatür bir Dinamik FM alıcısıdır. ML11i, ML10i modeliyle aynı özelliklere ve avantajlara sahiptir.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

 

ML12i

ML12i

13 boyut pil kullanan Phonak mikro kulak arkası (BTE) işitme cihazlarıyla kullanılması için tasarlanan minyatür bir Dinamik FM alıcısıdır.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

 

ML13i

ML13i

13 boyut pil kullanan Phonak Spice Platformu BTE cihazları ile kullanıma yönelik küçük bir Dinamik FM alıcısıdır. Dinamik FM teknolojisinin tüm avantajlarını sunan ürün, tek bir pinle takılabilir. 

 
 
 
 
 
ML14i

ML14i

Cochlear'ın Nucleus 5 ses işlemcisiyle birlikte kullanım için üretilmiş, minyatür ve tasarıma entegre bir Dinamik FM alıcısıdır.

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:17

ComPilot- TvLinkS

Kablosuz Özgürlük

Phonak Compilot, televizyon, MP3 çalar ve birçok bluetooth cihazına kablosuz bağlantı kurarak; sesi kaynağından işitme cihazınıza direkt stereo kalitesiyle iletmeye yarar.

Phonak TVLink S, ComPilot ile birlikte kullanıldığında benzersiz TV deneyimi sunar

 

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:17

Uzaktan Kumandalar

 Uzaktan kumandalar

İşitme cihazlarını net ve kolay bir şekilde kontrol edebilmek isteyenler için, Phonak uzaktan kumandaları esnek ve uygun çözümler sunuyor...

 

Phonak PilotOne

Phonak PilotOne

İşitme cihazları üzerinde akıllı kontrol söz konusu olduğunda, PilotOne en önemli noktalara odaklanır. Bu ayrıcalıklı uzaktan kumanda maksimum etki ve kullanım kolaylığı için tasarlanmıştır. Akıllı sadelik ve ergonomiye sahip bu ödüllü tasarım, gelmiş geçmiş en kullanıcı dostu uzaktan kumandadır.

 

myPilot

myPilot

İşitme cihazını istediği her an kontrol edebilmek, günlük hayatta insana güven sağlar. myPilot, tek tuşla iki kulağa hükmeden program ve ses kontrolü sağlayan bir uzaktan kumanda cihazıdır. Doğrudan kontrole izin veren yeni menüsüyle myPilot kumanda merkezinin kullanımını kolaylaştırır.

 

 

 

KeyPilot 2

KeyPilot2

Ses ve program kontrolü için tasarlanmış, piyasadaki en küçük, anahtarlık şeklindeki uzaktan kumanda.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

 

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:14

Remote Mic

 

Remote Mic

Phonak RemoteMic, gürültülü bir ortamda konuşmayı anlamak sesi direkt kaynağından alarak sağlanabilir. Şık, hafif ve kablosuz mikrofon RemoteMic, Compilot ile kullanıldığında sohbet ettiğiniz kişinin sesini, 20 metre mesafenin üzerinde direkt olarak işitme cihazınıza aktarır.

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:11

Audeo Q

 

Phonak Audéo Q, teknoloji harikası performansını zarif bir tasarımla birleştirdi. Audéo Q, her biri üstün performansa sahip üç model ile dört farklı güç seviyesinde sunulmaktadır. Yeni ürünlerimiz, her ortamda ve en zorlu koşullarda daha iyi işitmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Audéo Q, eşsiz ve rakipsiz yeni özellikler sayesinde ihtiyacınızdan daha fazla ses yakalayabilmenizi sağlar. İşitme yeteneğinizi arttırırken aynı anda, tüm modelerinde bulunan Tinnitus ile çınlamanın verdiği rahatsızlığı da azaltır. AyrıcaPhonak Tinnitus Balance App (Uygulama) sayesinde ses arşivinizi özelleştirerek, çınlamayı kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

Audéo Q, hafif dereceden ileri dereceye kadar işitme kayıpları için tasarlanmıştır.

 
Audeo Q Standart xReceiver (xS)
Audeo Q Power xReceiver (xP)
Audeo Q Power xReceiver (xP)
Audeo Q SuperPower xReceiver (xSP)
Audeo Q SuperPower xReceiver (xSP)
 
Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:11

Naida Q

 

Yeni Naída Q son derece çekici dört performans düzeyinde sunulan, tüm ürünleri ile suya dayanıklı bir üründür.Üstün teknolojisi sayesinde birçok eşsiz yenilik sunarak; günlük yaşamınızda işitme keyfinizi zenginleştirir.

Naída Q, kişisel ihtiyaçlarınıza göre ayarlanabilecek konfor arttırıcı özellikler barındırmaktadır. Zorlu dinleme koşullarında performansı, standart düzeye kadar iyileştirmek için tasarlanan Binaural VoiceStream Technology™ ‘ye dayanan  bir dizi özellik sunarak, Naída Q tüm sınıflarda önemli bir performans sunar.

Naída Q, orta dereceden çok ileri dereceye kadar işitme kayıpları için tasarlanmıştır.

Naída Q RIC Standart xReceiver
Naída Q RIC Standart xReceiver
Naída Q RIC Power xReceiver
Naída Q RIC Power xReceiver
Naída Q RIC SuperPower xReceiver
Naída Q RIC SuperPower xReceiver
Naida Q SP
Naida Q SP
Naida Q UP
Naida Q UP
Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:09

Dalia

 

Phona Dalia

Phonak Dalia serisi uygun fiyata en kaliteli sesi sağlamak için yaratıldı. SoundRecover, Ultrazoom essential ve Whistleblock teknolojileri sayesinde, rüzgar sesinden en az şekilde etkilenirsiniz, işitme cihazları için icat edilen en yüksek seviye frekans sıkıştırması sonucu duymakta zorlandığınız sesleri rahatlıkla duyabilirsiniz.Ayrıca Dalia ailesinde tamamı su geçirmez H2O özelliği de mevcuttur

Kulak arkası mikro
Kulak arkası mikro
Kulak içi
Kulak içi
Kulak Arkası
Kulak Arkası

Phonak Dalia fitting aralığı

Orta ve ileri işitme kayıplarına uygun işitme cihazıdır. Spice ürüna ilesinin performansı sayesinde her türlü ortamda kaliteli ses duymanızı sağlar. 

Tam suya dayanıklı kabin ile cihazı kullanırken ıslanmak ya da terlemek gibi konular sorun olmaktan çıkıyor

Not: Bu şema bütün ürün ailesinin fitting aralığını göstermektedir, işitme kaybınıza göre uygun cihazı seçmek için ilgili bayimize başvurunuz

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:09

Ambra

 

Phonak Ambra

Phonak Ambra ile, günümüzün önemli işitme sorunlarına benzersiz ve etkili bir şekilde cevap veren, devrim niteliğinde bir dizi çözüm sunuyoruz. En zorlu ortam koşullarını bile algılayarak, kullanıcıların işitme cihazlarının performansını gerçek zamanlı olarak ve kendi ortamlarında kişiselleştirebilmelerini sağlıyoruz.

Tamamen çift taraflı

Kablosuz teknoloji yepyeni bir olanaklar dünyasının kapılarını açtı. Phonak olarak biz bu teknolojiden, en zorlu ortamlarda performansı doruk noktasına taşıyan yepyeni çözümler yaratmakta faydalanıyoruz. Teknolojinin temeli, tam bant genişliğinde bir ses sinyalini işitme işitme cihazları arasında gerçek zamanlı olarak iletmede yetkinliğe dayanıyor. Phonak Ambra'nın sunduğu özellikler, diğer cihazların gelebildiği en son noktada yeni başlıyor. Ayrıcalıklı çift taraflı özellikler, çok gürültülü, konuşan kişiye dönük durulamadığı ve telefon konuşması gibi durumlarda, önemli ve ölçülebilir avantajlar sağlıyor.

Uyarlanabilir zeka

Dijital teknolojinin gelişmesiyle birlikte, işitme cihazı kullanıcılarının beklentileri ve talepleri de arttı. Bu beklentileri karşılayabilmek için en son teknolojiyi ustalıkla donatılmış bir şekilde sunmak gerekiyor. Fakat gerçek işitme keyfine, ancak kullanıcılara işitme cihazlarını günlük yaşamda karşılaştıkları detaylara göre istedşkleri anda kişiselleştirme olanağı sağlandığında ulaşılabilir. Phonak Ambra, her ses alanına kolaylıkla uyum sağlayabilen, güçlü ve uyarlanabilir araçlar sunuyor.

ContourDesign

Phonak Ambra mükemmel görünüyor, muhteşem bir dokuya ve sese sahip, ayrıca son derece uzun ömürlü. Kulak arkası modelleri, kullanılırlarken hiç görünmeyecek şekilde tasarlanan çekici formları ve şaşırtıcı derecede küçük boyutları ile kullanıcılarını çok memnun ederler. Bu ödüllü tasarımın adı ContourDesign. Kişiye özel ürünleri tercih edenler ise, ustalıkla biçimlendirilmiş, son derece estetik çözümlerden çok etkilenecekler.

------------

  • Phonak Spice Platformu'nun en üst düzey ürünü
  • Önemli ve ölçülebilir avantajlar sağlayan ayrıcalıklı çift taraflı özellikler
  • Yönlendirilebilir mikrofon teknolojisi yeniden icat edildi
  • Daha iyi anlama ve dinleme kolaylığı getiren akıllı ve uyarlanabilir kullanıcı etkileşimi
  • Gerçek yaşamda kişiselleştirilebilen tek otomatik sistem

TEMSİLCİLİKLER

DUYSEL; kulak kalıbı malzemeleri üreticisi DREVE, gözlük tipi kemik yolu ve hava yolu işitme cihazı üreticisi BRUCKHOFF, gırtlak konuşma cihazı üreticisi AMPLİCORD, DURACELL ACTİVAİR ve VARTA POWERONE işitme cihazı pillerinin Türkiye Satış Temsilcisi, Türkiye Dağıtımcısıdır.