Super User

Super User

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:23

Streamer

Streamer, ConnectLine sisteminin günlük kullanımında son derece önemli ve etkili bir yere sahiptir. AutoConnect - otomatik bağlantı ve AutoPriority - otomatik öncelik özellikleri sayesinde dilediğiniz ses kaynağına sadece tek bir dokunuş ile geçebilirsiniz.

Duyduklarınızı anlamada hissedilir konfor

Streamer gerçek zamanlı sinyal gönderimi için dijital EarStream teknolojisini kullanır. Ortaya çıkan fayda 10 kHz'e kadar bozulmamış, kristal berraklığında ses sinyalidir. İşitme cihazlarınıza tüm yan etkilerden uzak olarak gönderilen kristal berraklığında ses sinyali, konuşmaları anlamanızı son derece iyileştirir.

Tamamen entegre sistem

ConnectLine sisteminde, Streamer bağlı tüm ConnectLine aygıtlarını tanımlar ve ihtiyaç duyulduğu anda işitme kaybınıza en uygun ses şiddetinde, ses sinyalinin aktarılmasını garanti eder. Streamer, kullanıcının herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmaksızın, uygun programa geçer ve dinleme konforunuzu bozmaz.

Kişisel kablosuz kulaklıklarınız

Bir çift işitme cihazı Streamer ile eşleştirildiğinde, ses sinyali güvenle ve doğrudan işitme cihazlarınıza yönlendirilir. Böylelikle işitme cihazlarınız, işitme kaybınıza göre şekillendirilmiş, kablosuz kulaklıklara dönüştürülür. Streamer aynı zamanda tek bir işitme cihazı ile birlikte de kullanılabilir.

Kolay kullanım

Otomatik bağlantı özelliği, tüm ConnectLine ürünleri ve cep telefonları ile her zaman bağlantıda olunacağını ve her an kullanıma hazır olunduğunu garanti eder. Connect - bağlan tuşuna sadece bir kere dokunmanız yeterlidir. Bundan sonra tüm uygulamaları Streamer ile tek bir dokunuş ile kumanda edebilirsiniz.

AutoPriority - otomatik öncelik sayesinde aynı anda 4 kablosuz ürün Streamer ile sürekli bağlantıda kalabilir. Sinyal aktarımı için kullanılmadığı zamanlarda Streamer, işitme cihazlarınız için uzaktan kumanda olarak kullanılabilir. Streamer ile işitme cihazlarınızın ses şiddetini ve program değişikliklerini gerçekleştirebilirsiniz.

Bluetooth teknolojisi

Streamer, ConnectLine ürünleri ve diğer Bluetooth protokolleri ile kablosuz bağlantı için yerleşik Bluetooth teknolojisine sahiptir. Bluetooth, cep telefonları için evrensel olarak kullanılan bir standarttır ve 10 metrelik bir alana kadar veri aktarımını destekler.

Streamer, kişisel tercihlerinize uygun olarak beyaz ya da siyah renkli olarak seçilebilir. Streamer son derece modern bir görünüme sahiptir ve dışarıdan bakıldığında işitme cihazı aksesuarından çok, daha modern ve daha teknolojik bir aksesuara benzer.

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:22

ConnectLine

İşitme kaybının yarattığı sınırları kaldırıyoruz

Televizyon izlemek ve telefon ile konuşabilmek, Oticon ConnectLine'ın sizin için kolaylaştırdığı sadece iki durum.

İşitme cihazı kullanan kişiler için televizyon izlemek, telefonda konuşmak, müzik dinlemek gibi olağan ve sıradan ortamlar zorlu ve anlaşılmaz olabilir. Oticon ConnectLine bu güç durumun üstesinden gelmenizi sağlayacak anahtarı elinizde tutmanızı sağlıyor.

ConnectLine çözümleri ile siz de tıpkı herkes gibi telefonda konuşabilecek, televizyon izleyebilecek ve müzik dinleyebileceksiniz.

Kapsamlı bir sistem

ConnectLine komple bir sistem olarak çalışması için tasarlandı. Bunun anlamı kolay kullanım ve kusursuzca entegre olmak demek. Televizyon ve telefon çözümleri birlikte ya da ayrı ayrı kullanıcının ihtiyaçlarına göre mükemmel performans sergiler.

Kullanıcı bir ya da birden fazla bağlantıya sahip olsa da sonuç hep aynıdır. Ses sinyali doğrudan kullanıcının işitme cihazlarına gönderilerek işitilebilirlik belirgin şekilde iyileştirilir. Kullanım amacı itibarı ile FM ve T-coil (telebobin) kullanımına son derece benzer. Sadece daha esnek, kolay kullanılabilir ve daha ucuzdur.

Kullanıcı için en kolay bağlantı çözümü

ConnectLine televizyona, cep telefonuna, sabit telefona ve diğer birçok ses kaynağına bağlanabilmenin en kolay yoludur. Oticon Streamer, ConnectLine' ın ağ geçididir. kullanıcıya farklı ses kaynakları arasında geçiş yapma özgürlüğü sunduğu gibi, işitme cihazları için uzaktan kumanda görevini de üstlenir.

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:22

ConnectLine TV

İşitme cihazı kullanıyor olmanız TV izleyemeyeceğiniz anlamına gelmez

İşitme cihazlarınız ConnectLine ile first-class bir kablosuz kulaklığa dönüşüyor ve televizyon seyretmeyi tüm aile için bir keyif haline getiriyor.

ConnectLine TV, sizin de herkes gibi normal ses yüksekliğinde televizyon izlemenize olanak sağlıyor. Aile üyeleri buna bayılacak. Artık eskiden olduğu gibi sesi fazladan açmak ve televizyondaki sesin ne olduğunu anlayamama sorunu yaşamayacaksınız. ConnectLine serisi uyumlu işitme cihazları sayesinde eskiden varamadığınız keyfi yakalayın.

Mükemmel görüntü ve ses uyumu

ConnectLine TV çözümünün en önemli özelliklerinden birisi ise işitme cihazlarınıza gönderilen ses sinyalinin televizyon ile eşzamanlı olması. Bu sayede yankılanma ya da ses ile görüntünün birbirine uymaması gibi bir durumla yüzleşmek zorunda kalmayacaksınız. Bu teknoloji en iyi şekilde ve sadece ConnectLine çözümlerinde.

Kullanıcı üzerinde yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre Connectline kullanımı ile izlenen programdaki konuşmaları anlama skorlarının %36'dan %81'e yükseldiğini gösteriyor. ConnectLine TV sistemi, diğer bluetooth TV çözümlerinde en sık olarak karşılaşılan yankılanmanın ve dudak hareketleri senkronizasyonu problemlerinin önüne geçebilen tek sistemdir.

Kolay kullanım

ConnectLine TV, sistemin bir parçası olduğundan işitme cihazı kullanıcısı tarafından televizyon izleme modundan telefon moduna geçmek ya da diğer ses kaynaklarına bağlanmak son derece kolay. Televizyon izlerken asla bir telefon çağrınızı kaçırmazsınız. Eğer siz televizyon izlerken cep telefonunuz ya da sabit hatlı telefonunuz çalarsa telefon düğmesine tek bir dokunuş ile televizyon ile bağlantınıza ara verebilir ve gelen çağrınızı yanıtlayabilirsiniz. Üstelik telefon görüşmeniz sona erdiğinde Streamer tekrar televizyon ile bağlantı kurarak keyfinize kaldığınız yerden devam edebilmenize olanak sağlar.

İdis işitme merkezlerine gelin ve ConnectLine çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olun.

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:22

ConnectLine Telefon

İşitme cihazlarınız ile telefonda bu şekilde konuşacağınız hayal bile edilemezdi

Sabit hatlı telefonunuzu, hands-free telefona dönüştürüyoruz.

İşitme cihazı kullanıcıları için sabit hatlı telefon kullanabilmek ciddi bir sorundur ve hatta kimileri için neredeyse imkansızdır. ConnectLine Telefon sistemi, kablosuz bağlantının gücü ile sinyali doğrudan işitme cihazlarına göndererek, kolay ve konforlu bir kullanım sunuyor. 

Kolay kullanım

Çağrıyı cevaplamak için tek yapmanız gereken Oticon Streamer üzerindeki düğmeye sadece bir defa dokunmak. Telefon adaptörünün 30 metrelik kapsama alanında nerede olursanız olun, gelen çağrınızı kolayca yanıtlayabilirsiniz. Eğer siz arama yapmak istiyorsanız tek yapmanız gereken ahizeyi kaldırıp aramak istediğiniz numarayı çevirmek. Bu kadar basit!

ConnectLine telefon adaptörü:

Uğultu ve diğer olumsuz risklerden uzak olarak, konuşmaları anlama becerinizi destekler,
Çağrıyı cevaplamak için yerinizden kalkmak zorunda değilsiniz - sadece tek bir dokunuş yeterli,
Komple entegre sistem sayesinde telefon çağrınız geldiğinde siz televizyon izliyor olsanız bile sesli olarak işitme cihazlarına uyarı gönderir.

İdis işitme merkezlerine gelin ve ConnectLine çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgiye sahip olun.

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:22

ConnectLine Cep Telefonu

Artık işitme cihazı kullanıcılarının da kablosuz kulaklıkları var

Oticon Streamer, bir çift işitme cihazınızı mükemmel kablosuz kulaklığa çevirir.

Telefonu belli bir açı ile tutmak zorunda olmak, karşınızdakinin söylediklerini tekrar ettirmek ve ortaya çıkan ıslık sesinden dolayı özür dilemek zorunda kalmak, işitme kaybınız olduğunda cep telefonu kullanmak istememeniz için kolayca sayılabilecek üç basit bahane sadece. Oticon Streamer ile artık sizde tıpkı herkes gibi cep telefonu ile görüşebileceksiniz.

Kolay kullanım

Oticon Streamer bluetooth özelliğine sahip tüm cep telefonları ile birlikte kullanılabilir. Streamer cep telefonunuza gelen ses sinyalini doğrudan işitme cihazlarınıza gönderir. Streamer üzerinde yerleşik olarak bulunan mikrofon işitme cihazlarınızı yüksek kaliteli, kablosuz, hands free çözümü haline getirir. Cep telefonunuz, ConnectLine sisteminin bir parçası olarak diğer ConnectLine çözümleri ile eşzamanlı olarak çalışır. Televizyon, müzik ya da telefon modundan herhangi birisine geçmek için sadece tek bir dokunuş yeterlidir.

ConnectLine Cep telefonunun size sundukları:

Yüksek kaliteli ses ve gelişmiş konuşmaları anlama,
Hareket halinde bulunduğunuzda iletişim kurma özgürlüğü,
Televizyon izlerken gelen çağrınıza sesli uyarı,
Araba kullanırken telefonuza dokunmadan güvenle iletişim imkanı.

İdis işitme merkezlerine gelin ve bu ayrıcalıklar hakkında daha fazla bilgi sahibi olun.

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:21

Spatial Sound 2.0

Üç boyutlu ses olarak adlandırdığımız Spatial Sound, özellikle gelen sesin derinliğini ve geldiği noktanın tam olarak neesi olduğunu kusursuz belirleyebilmenizi sağlar. Etrafınızda yer alan ses çevresini son derece iyi organize edebilir ve etrafınızın farkına varırsınız. Ses çevresinin organize edilmesi, gerçekçi, konforlu, daha az zahmet ile dinleme ve gürültülü ortamlarda konuşmaları anlamanın gelişimi için birinci derecede önem taşır. Spatial Sound'un en büyük destekçisi Spatial Noise Management - Üç boyutlu gürültü yönetimidir.

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:20

Speech Guard

Konuşma sesi gözeticisi, her türlü dinleme ortamında konuşma seslerini odak noktada tutar ve ortamda konuşmacıyı seçip, konuşmayı takip etmenizi kolaylaştırır.


Oticon Agil'in tamamen yeni, adaptif sinyal işleme özelliği Speech Guard'ın temelini oluşturmaktadır. Sinyalin aslına uygun kalmasını sağlayarak, konuşma sesinin dinamikleri ile motiflerini benzersiz bir şekilde korur. Speech Guard, aynı zamanda aniden ortaya çıkan sesleri zamanında ve kusursuz kontrol altına alarak, konuşmacıya verdiğiniz konsantrasyonun bozulmasına izin vermez.

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:20

Connect [+]

Oticon Agil, genişletilmiş müzik alanı ve Power bass özelliği ile çok daha iyileştirilmiş ses özellikleri sunuyor. Daha ferah ses deneyimi ve açık kulak uygulamalarındaçok daha iyi frekans cevabı sağlıyor. Genişletilmiş ayar seçenekleri kullanıcının tercih ettiği ses ayarlarını kendi istediği gibi düzenleyebilmesi için ConnectLine ayarlamalarını optimize ediyor.

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:19

Uzamsal Ses

Ses sahnesini düzenlemek hem gürültüde konuşmaları anlamanın temelidir hem de doğru, konforlu ve kolay dinlemenin temelidir.Oticon’un benzersiz ve güçlü etkili kablosuz bağlantı sistemi özellikle ses kaynaklarından gelen seslerin ve mekana ait yön bilgilerinin kalitesini korumak için tasarlanmış çift taraflı işlem kapasitesi sunmaktadır.

Cumartesi, 17 Ağustos 2013 15:19

Adaptasyon Yönetimi

Oticon’un Adaptasyon Yönetimi ilk kullanıcıların cihaza alışma sürecinde olan ihtiyaçları ile daha uyumlu olması için geliştirilmiştir. Amaç bütünüyle cihazın faydalarını daha belirgin hale getirmek, hastanın cihaza ve seslere alışma sürecini anlamlı olarak kısaltmaktır.